ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ

LEADWINNERS

Πενταψήφιος Κωδικός: 54126

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ

Η LEADWINNERS παρέχει ψυχαγωγικές υπηρεσίες που συνίστανται στην συμμετοχή διαγωνιστικού παιχνιδιού για την διεκδίκηση επάθλου.

Μετά από έγκυρη εγγραφή και πληρωμή, μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνιστικό παιχνίδι  LEADWINNERS.

Τα μέλη της LEADWINNERS λαμβάνουν τον προσωπικό τους σύνδεσμο κάθε εβδομάδα, με τον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι. Στο τέλος κάθε διαγωνιστικής περιόδου ο πιο γρήγορος και σωστός παίκτης κερδίζει το έπαθλο για το οποίο διαγωνίστηκε.

Το LEADWINNERS είναι μια εβδομαδιαία συνδρομή. Θα λαμβάνετε τρία (3) κατά την λήψη χρεώσιμα μηνύματα, αξίας 2,29€ έκαστο, εβδομαδιαίως, συνολική χρέωση: 6,87€ ανά εβδομάδα. Τελική Τιμή Μηνύματος (this should redirect to Kryselt PSMS Table)

Η εβδομαδιαία χρέωση λαμβάνεται αυτόματα μέσω του λογαριασμού του τηλεφώνου σας.

Για να χρησιμοποιήσετε μία από τις υπηρεσίες LEADWINNERS, πρέπει να είστε 18 ετών και άνω και να έχετε την άδεια του ατόμου που πληρώνει τον λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία LEADWINNERS, στην Ελλάδα υποστηρίζεται από την Kryselt Limited μέσω της τεχνικής υποδομής της και των πενταψηφίων κωδικών της.

Για όλες τις ερωτήσεις αναφορικά με τη συνδρομή σας, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας στο τηλ. 2111881795 ή επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Εάν επιθυμείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας από αυτήν την υπηρεσία, στείλτε μήνυμα από το κινητό σας με την λέξη STOP GIFTS στον κωδικό πενταψήφιο αριθμό 54126 όπου είχατε εγγραφεί

Το μήνυμα διαγραφής που αποστέλλει ο συνδρομητής στον πενταψήφιο κωδικό 54126 έχει κόστος απλού τυπικού μηνύματος, που διαφοροποιείται ανά πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Η επιβεβαίωση διαγραφής αποστέλλεται στον συνδρομητή δωρεάν από τον κωδικό 54196